maandag 7 november 2016

Kookworkshop in Spermalie

Wat een unieke kans. Na een rondleiding in de hotelschool Spermalie mochten we zelf aan de slag. We kregen allemaal een koksmuts en een schort zodat we zonder "kleerscheuren" aan de slag konden. In de keuken maakten we een fris pastaslaatje met verse tomatensaus, kruiden, tomatenblokjes, kaas, ham en pijnboompitjes. In de zaal waanden we ons ook een beetje chef. Daar bereidden we een alcoholvrij aperitief, heerlijke bruschetta en een dessert op basis van geitenkaas, appeltjes en honing.
We leerden er ook netjes de tafel dekken, servetten plooien en de tafel van de gepaste decoratie voorzien.  Als afsluiter schoven we allemaal aan aan tafel om van onze kookkunsten te proeven. Heerlijk. De overschot werd door de school geschonken aan Poverello. Wat een mooi initiatief.
Een hele grote dankjewel aan de (groot)ouders die ons veilig naar Spermalie en weer terug brachten. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.
Duik hier mee in de kookpotten en geniet mee van ons dagje uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten